کلبه سنتی در دل جنگل املش | ایران بوم گردی

اجاره کلبه سنتی در دل جنگل املش

(تعداد بازدید: 36)   گیلان ,  املش ,  عباس گوابر  کد اقامتگاه: 113005
شروع از  1700000 تومان

کلبه جنگلی میلاد با فاصله 6.5 کیلومتری از شهر املش از توابع استان گیلان واقع شده است. این اقامتگاه در زمینی به مساحت 300 متر بصورت ساختمان 1 طبقه بنا شده است.
کلبه دربست با زیربنای 120 متر شامل اتاق پذیرایی، 2 اتاق خواب، تراس، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام می باشد.
کلبه در دل جنگل میان صدای پرنده‌ها قرار گرفته که تراس بزرگش رو به جنگل و باغ چای می‌ باشد و کرسی گرمش، پناهی‌ست برای لحظه‌های صمیمی و دنج. فاصله اقامتگاه تا سوپرمارکت و نانوایی 4 دقیقه با ماشین می‌باشد.
از جاذبه های اطراف اقامتگاه می توان به جنگل، روستای سوخته کیش (7 کیلومتر)، آبشار سیاه تاش (18.5 کیلومتر) و ساحل رودسر (21 کیلومتر) اشاره کرد.

اگر قصد رزرو اقامتگاه را دارید حتما اینجا را مطالعه بفرمایید.
درخواست رایگان رزرو
تضمین بهترین قیمت
رزرو آنلاین اقامتگاه
تاریخ ورود و خروج
1700000 تومان
تاریخ ورود و خروج


  • تعداد بزرگسال
  • تعداد خردسال

خدمات رزرو شده شما:

رزرو کلبه سنتی در دل جنگل املش

  • تعداد بزرگسال
    + -
  • تعداد خردسال
    + -
خدمات مورد نظر خود را انتخاب کنید
حداکثر ظرفیت 10 نفر

کلبه با زیربنای 120 متر شامل اتاق پذیرایی (مبلمان و تلویزیون)، 2 اتاق خواب (1 تخت دبل و 7 سرویس کف خواب)، آشپزخانه با امکانات (یخچال، اجاق گاز، سینک ظرفشویی، سیخ کباب، ظروف غذاخوری و ظروف طبخ غذا)، منقل، تراس (کرسی و میز غذاخوری)، سیستم گرمایشی بخاری گازی، سیستم سرمایشی کولر اسپلیت، سرویس بهداشتی فرنگی و حمام اختصاصی در کلبه و سرویس بهداشتی ایرانی در حیاط.

توضیحات و تقویم قیمتی
خدمات رزرو شده شما :

مبلغ قابل پرداخت




نکات مربوط به رزرو کلبه سنتی در دل جنگل املش:



محدوده اقامتگاه در نقشه





دیدگاه کاربران

دیدگاه کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است

نظری ثبت نشده است.




ارسال نظر و امتیاز

ثبت نظر









با ثبت نظر خود، به مسافران آتی این اقامتگاه جهت ارزیابی کمک کنید